BSO Locatie Zonnebloemweg

Wij bieden buitenschoolse opvang aan op de Zonnebloemweg locatie voor kinderen vanaf 4 t/m 6 jaar. De buitenschoolse opvang is op schooldagen geopend tot 18:30. Uitbreiding van het contract tot 19:00 is mogelijk. Tijdens schoolvakanties of studie/schoolvrije dagen is uw kind de gehele dag welkom. 

Bij de BSO werken wij met thema’s en een planning met activiteiten waarin kinderen zich ontwikkelen en die aansluiten op onze missie en visie. Rond die activiteiten worden de kinderen voorzien van drinken en verantwoorde tussendoortjes volgens het beleid voeding.

Tussenschoolse opvang (TSO)

Happy Kids Almere, bied tussenschoolse opvang (TSO) aan kinderen van basisschool de Albatros en KBS de Lettertuin. (exclusief lunch). Indien deze kinderen ook gebruik maken van de buitenschoolse opvang (BSO), dan krijgen zij de tussenschoolse opvang (TSO) gratis aangeboden. De tussenschoolse opvang (TSO) is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Wij halen uw kind op van school en brengen hem of haar weer naar de klas. Tijdens de tussenschoolse opvang (TSO) wordt er gezamenlijk gegeten en gedronken. Na heet eetmoment kunnen de kinderen vrijspelen en/of meedoen met onze activiteiten. Wij stimuleren kinderen in hun ontwikkelen en passen daar ook onze activiteiten op aan. De keuze blijft altijd bij het kind, er is altijd voldoende ruimte en er zijn plekken waar kinderen zich kunnen terugtrekken. Omdat wij gezondheid een belangrijke factor voor ons is proberen wij als het mogelijk is veel de buitenlucht in te gaan en genieten wij van ons mooie grote plein met speeltoestellen, fietsen etc.  

Voorschoolse opvang (VSO)

Wij bieden opvang van uw kinderen in de vroege uren. De voorschoolse opvang is vanaf 07:00 uur. Bij uitbreiding van het contract is dit mogelijk vanaf 06:30 uur. Wij ontbijten met de kinderen om 07:30 uur. Er is mogelijkheid voor de kinderen om vrij te spelen en/of mee te doen met de activiteiten van de begeleiders. De kinderen moeten uiterlijk om 07:55 uur gebracht worden voor de voorschoolse opvang. Rond 08:10 vertrekken de eerste kinderen met de begeleiders naar school en zetten wij ze af tot in de klas. 

Bekijk het fotoalbum locatie Zonnebloemweg