Naschoolse opvang (NSO)

Wij bieden naschoolse opvang voor kinderen vanaf 4 jaar tot dat ze de basisschool verlaten. De naschoolse opvang is op schooldagen geopend tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties of studie/schoolvrije dagen vangen wij uw kind ook op en is uw kind welkom gedurende de gehele dag van 8.15 tot 18.30 uur. Kinderen die ook gebruik maken van de voorschoolse opvang zijn uiteraard al vanaf 07.00 uur welkom. Dit geldt natuurlijk alleen op de weekdagen die vastgelegd zijn in het contract.Tijdens de naschoolse opvang, halen we, indien gewenst, uw kind van school.
Daarna krijgt uw kind de gelegenheid om even tot zichzelf te komen en bij te komen van de drukke schooldag. Er wordt gezorgd voor drinken, een tussendoortje en fruit. Ons streven is om iedere dag met de kinderen naar buiten te gaan, waar ze zich op ons speelplein lekker kunnen uileven met allerlei speelactiviteiten. Mocht het weer dit niet toelaten dan zorgen wij voor voldoende afleiding in de huiselijke omgeving van onze opvang. 

Tussenschoolse opvang (TSO)

Happy Kids Almere, bied tussenschoolse opvang (TSO) aan kinderen van PCB de Buitenburcht, basisschool de Albatros, OBS de Torteltuin en KBS de Lettertuin. (exclusief lunch). Indien deze kinderen ook gebruik maken van de buitenschoolse opvang (BSO), dan krijgen zij de tussenschoolse opvang (TSO) gratis aangeboden. De tussenschoolse opvang (TSO) is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12:00 tot 13:30 uur. Tijdens de tussenschoolse opvang (TSO) wordt er gezamenlijk in rust en harmonie gegeten. Daarna hebben de kinderen de gelegenheid onder begeleiding van een professionele leidster(s) buiten op het schoolplein of binnen te spelen, rusten of te knutselen. Er wordt aandacht besteed aan de wensen van de kinderen om hun tijd gezellig door te kunnen brengen

Voorschoolse opvang (VSO)

Indien u niet in de gelegenheid bent om uw kind zelf naar school te brengen omdat u bijvoorbeeld eerder dan de schooltijden op uw werk dient te zijn, biedt Happy Kids voorschoolse opvang. De voorschoolse opvang is van 07:00 tot 8:30 uur. In die tijd ontbijten wij met de kinderen gezamenlijk aan tafel, is er tijd voor wat ontspanning en brengen wij uw kind naar school waar wij hem / haar overdragen aan de leerkracht.

Gratis Voorschoolse opvang*

* bij afname van 4 BSO dagen.