Nieuwsbrief februari 2021

Beste ouders

De planning van de voorjaarsvakantie vindt u onderaan deze nieuwsbrief.

Brengen en ophalen

In de vakantie brengt u uw kind naar de locatie van hun eigen groep. Voor de A en B kinderen is dit aan de Zonnebloemweg en voor de C kinderen is dit aan de Edelhertweg. Voor het ophalen van de C kinderen geldt dat ouders voor het hek wachten en bellen naar de BSO 0365462044. De A en B kinderen kunnen bij de voordeur van de zonnebloemweg worden opgehaald.

Wij verzoeken u als u met de auto komt, deze niet te parkeren voor het hek of op de stoep maar in een parkeervak. Wij hebben klachten ontvangen dat ouders bij het ophalen van hun kind de auto ergens parkeren waar het niet hoort en ook het overige verkeer hindert.

 

Bijzonderheden voorjaarsvakantie:

  • Op maandag 22 februari zal er een tandenpoets workshop plaatsvinden voor de A groep. Wij verzoeken de ouders die dag een tandenborstel mee te geven aan uw kind.
  • Op dinsdag 23 februari zal de B groep een voetbal toernooi houden en een eigen voetbalshirt gaan maken, wij verzoeken u uw kind deze dag een wit t shirt mee te geven en graag uw kind niet voor op te halen.
  • I.v.m. het skate-uitje van de C groep vragen wij of u uw kind op vrijdag 26 februari niet voor 17:30 wil ophalen.
  • Op sportdagen graag uw kind gymkleding meegeven.
  • Op dagen dat de kinderen naar het bos gaan, graag kleding/schoenen meegeven die ook vies mogen worden.

Kamp C groep

Datum: van woensdag 21-07-2021 t/m vrijdag 23-07-2021
Locatie: Schoolbuitenhuis
Personen: 3 volwassenen , 30 kinderen

Opgeven

Wij willen u vriendelijk verzoeken om uw kind(eren) vóór 1 april op te geven voor het kamp (wees er snel bij er is voor 30 kindplaatsen gereserveerd). Dit kan via de mail doorgegeven worden aan de directie onder vermelding van naam en achternaam van het kind.

Betaling

De kamp bijdrage is €50,00 en moet voor 1 juni 2021 betaald worden aan Shakita Goerdial van de C -groep. Wanneer er geen betaling is gedaan heeft u kind ook geen recht om mee te kunnen gaan. Mocht dit jaar de kamp wederom niet doorgaan, krijgt u natuurlijk uw geld terug.

Studiedagen en vakantie

Wanneer de school van uw kind een studiedag heeft en u wilt dat uw kind die dag wordt opgevangen, dient u dit minimaal 2 weken van tevoren aan te geven via What’s app of mail.

Contracten

Bij een contract van 40 weken heeft u geen recht op opvang tijdens vakanties en studiedagen. Bij een contract van 49 weken heeft u wel recht op opvang tijdens studiedagen en vakanties (behalve de laatste 3 weken van de zomervakantie) Bij een contract van 52 weken heeft u recht op opvang voor alle studiedagen en vakanties (behalve op nationale feestdagen zijn wij gesloten)

Planning voorjaarsvakantie 2020 Thema fit en Gezond

Ma 22 feb

Di. 23 feb

Wo. 24 feb

Do. 25 feb

Vrij. 26 feb

A groep:

Tandenpoets

workshop

A groep:

Indoor Sportdag (gymkleding mee)

A, B groep:

Fruit kleien

A groep:

Fruit clinic

A groep

Yoga

 

 

 

 

 

B groep:

Yoga

B groep:

Voetbal toernooi + T shirt maken.

A, B groep:

Fruit kleien

B groep:

Theaterspel

B Groep

Bootcamp in het bos

 

 

 

 

 

C groep:

Sushi maken

Challenge day

C groep:

Among us (Spel in 74)

C groep:

Skillsgarden

C groep:

Jachtseizoen

C Groep

Skate clinic (terug op locatie om 17:30)