Kinderopvang/buitenschoolse opvang en TSO (Tussenschoolse Opvang)

Informatie tussen schoolse opvang (TSO)

Wij als Happy Kids Almere bieden al een lange tijd TSO aan school de Albatros en hebben samen een fijne samenwerking.

Bij Happy Kids Almere zorgen wij ”een team van pedagogische medewerkers” dat uw kind dagelijks wordt opgevangen in een veilige, zorgzame en stimulerende omgeving. Wij bieden niet alleen buitenschoolse opvang, maar transformeren de middagpauze in een belevenis waarbij de kinderen kunnen rusten, leren en samen spelen. 

Het is ons doel om ervoor te zorgen dat de kinderen met plezier overblijven op de vaste dagen in de week die u heeft gekozen.

Wij bieden al een lange tijd TSO aan school de Albatros en hebben een fijne samenwerking.

Lokaties Edelhertweg 3 & Zonnebloemweg 76-78

De TSO werkt als volgt:

De school is uit om 12.00 uur en de kinderen worden met de Stint of lopend naar de BSO gebracht aan de Zonnebloemweg 76/78 en de grote kinderen vanaf 8 jaar naar de Edelhertweg 3.

Om 12.15 uur wordt er een broodje gegeten bij de BSO wat kinderen vanuit huis hebben meegenomen.

Na het eet moment worden er activiteiten aangeboden zowel buiten als binnen bij onze locaties ’s van Happy Kids Almere. Binnen is er een gymzaal waar kinderen beweeg activiteiten kunnen doen en veel spelletjes wat ze kunnen spelen zoals puzzels/spellen/ Air hockey/voetbal tafel/grote bouw blokken etc.

Buiten is er ruime aanbod aan spelletjes en speeltoestellen zoals fietsen, skeelers, kabelbaan /glijbaan en nog veel meer!
Ook is er een voetbalveld waar kinderen kunnen voetballen onder begeleiding van een pedagogisch medewerker/ster.

U gaat een contract aan voor minimaal een jaar, met de mogelijkheid om na een jaar op te zeggen. De opzegtermijn is een maand. De prijs wordt elke maand afgeschreven. Het maandbedrag is berekend over de verhouding tussen 12 maanden in een kalenderjaar en 10 maanden in een schooljaar
(afgenomen dagen x 40 schoolweken x € 3 / 12 maanden per jaar)

De TSO is gratis voor kinderen op de vaste dagen wanner er BSO afgenomen wordt van Happy KidsAlmere. Het is ook mogelijk buiten de vaste BSO dagen TSO af te nemen.

Verdere informatie over de tso en peuterspeelzaal vindt u in de downloads hieronder en hier op de website van Happy Kids www.info@happykidsalmere.nl.

Inschrijven voor de TSO bij Happy Kids Almere: Eenvoudig en Flexibel

U kunt eenvoudig en direct de opvang afnemen die bij uw behoeften past, of u nu op zoek bent naar opvang voor het hele schooljaar of slechts voor een bepaalde periode. Via een digitaal inschrijfformulier onderaan deze pagina kunt u de plaatsing voor uw kind gemakkelijk regelen. Vaste dagen per week of flexibele planning, bij ons is het allemaal mogelijk.

Heeft u vragen? Neem contact op met Happy Kids Almere

Mocht u vragen hebben of meer willen weten over onze TSO-diensten, dan staan wij altijd voor u klaar.
Wij vragen u vriendelijk om via het contactformulier uw vraag in te vullen, zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen. Wij kijken ernaar uit om u en uw kind(eren) te verwelkomen bij Happy Kids

Inschrijven voor de TSO bij Happy Kids Almere: Eenvoudig en Flexibel

Bekijk het fotoalbum locatie TSO Almere