Nieuwsbrief kerstvakantie 2023

Beste ouders,

Als eerste willen wij u fijne feestdagen wensen. Wij hopen dat u dit in alle gezondheid met uw dierbaren kunt vieren.

In deze nieuwsbrief vind u belangrijke informatie voor u en omtrent uw kind tijdens de kerstvakantie. Onderaan de nieuwsbrief vind u ook de planning van de activiteiten.

Ophalen kinderen van de C groep

Wij vragen u als ouder om naar de groep te bellen wanneer u zich binnen het hek van het pand bevind. Dit i.v.m de veiligheid. Het is slecht weer en donker buiten, wij willen graag ongelukken voorkomen tijdens het oversteken.

Bijzonderheden kerstvakantie

  • Donderdag 28 december (C groep) en vrijdag 29 december (B groep) gaan de groepen schaatsen bij Jeugdland stad. Wij verzoeken u om uw kinderen schaatsen en gepaste kleding mee te geven zoals handschoenen, sjalen, muts etc. Als uw kind geen schaatsen heeft zijn er ook andere activiteiten te doen.Ook verzoeken wij u om op deze dagen uw kinderen niet voor 17:00 op te halenv.m. dat wij dan nog niet terug op locatie zijn.
  • Kinderen die in de vakantie zonder aankondiging na 9.30 worden gebracht, kunnen wij helaas niet aannemen. Dit i.v.m. het kind leidster ratio.
  • Graag de fietsen van kinderen in het fietsenrek bij de lettertuin parkeren of anders in het fietsenrek bij de edelhertweg. Niet tegen het hek of de muur.
  • Kinderen van de A & B kunnen in de ochtend gebracht worden naar de Zonnebloemweg locatie. De C kinderen kunnen gebracht worden naar de Edelhertweg.Meer info zie kopje hieronder “brengen tijdens vakanties”

Studiedagen

In het contract van uw kind staat aangegeven dat u recht heeft op 6 studiedagen.

Volgens de jaarkalender van school hanteren sommige scholen er veel meer, hanteren zij roostervrije schooldagen, margedagen WDV dagen (werkdrukvermindering), etc. Deze dagen zijn niet geldig als studiedag. Ook hanteren wij alleen studiedagen en geen studie middagen. Opgeven van een studiedag voor uw kind kan dan ook alleen als dit daadwerkelijk een studiedag is en binnen de 6 studiedagen volgens contract is. De studiedag kunt u ook alleen gebruiken als dit op het contractdag van uw kind valt.

Wij snappen dat het vervelend kan zijn als u op de niet studiedagen toch opvang nodig heeft. Wij bieden dan ook de optie om gebruik te maken van een strippenkaart á €14,00 per uur

Hoe u kunt opgeven voor een studiedag leest u hieronder:

Opgeven studiedagen: Deze studiedagen dient u minimaal 2 weken en maximaal 4 weken door te geven via info@happykidsalmere.nl of via whats app bericht via 06-34405720. Bij het niet tijdig aanmelden voor een studiedag kunnen wij uw kind die dag niet plaatsen.

Vakantiedagen opgeven: Om de kinderen af en toe een leuk uitje te kunnen bieden moeten wij reserveren en voldoende personeel kunnen inplannen voor vervoer etc. Wij vragen u als ouder om dit ook minimaal 2 weken en maximaal 4 weken door te geven via email of whats app bericht. Kinderen waarvan de ouders niet tijdig hebben aangemeld kunnen wij niet meenemen met een uitje en zullen achterblijven op locatie. Wij vinden het heel jammer om een aantal kinderen op deze manier te moeten teleurstellen alleen is het voor ons de enige manier om de uitjes te kunnen blijven hanteren. Als uw kind niet komt tijdens de vakantie zouden wij een afmelding zeer op prijs stellen.

Kinderen van de C groep brengen tijdens de vakanties

Vanaf heden moeten de Kinderen van de C groep tijdens de vakanties naar de Edelhertweg gebracht worden. U kunt uw kind brengen vanaf 08:30 uur tot uiterlijk 09:30 uur. Heeft uw kind een VSO contract dan mag uw kind vanaf 07:00 uur gebracht worden naar de Zonnebloemweg. Voor ontbijt moet uw kind 07:30 uur binnen zijn. De C kinderen met een VSO contract vertrekken om 08:30 uur met de pedagogisch medewerker  naar de Edelhertweg.

Bijzondere sluitingsdagen 2022-2023

Maandag 25 december 2023 opvang gesloten ( 1de Kerstdag)

Dinsdag 26 december 2023 opvang gesloten ( 2de Kerstdag)

Maandag 1 januari 2024 opvang gesloten (nieuwjaarsdag)

Save the date!

Wij hebben weer besloten om het einde van het schooljaar een eindfeest te organiseren.

Wij willen het net als in voorgaande jaren voor Corona groots aanpakken.

De datum van het eindfeest is op vrijdag 5 juli 2024 van 16:00 tot 19:00 uur! Meer info volgt later.

Om dit weer groots aan te pakken en te doen slagen hebben wij hulp nodig van ouders. Wilt u graag helpen, dan waarderen wij dit enorm. Opgeven kan via info@happykidsalmere.nl of via whats app 06-34405720

Planning kerstvakantie 2023

Planning kerstvakantie 2023

Ma 25-12

Di. 26-12

Wo. 27-12

Do 28-12

Vrij. 29-12

A groep:

gesloten

A groep:

gesloten

A, B groep:

Knutselen

A groep:

Oudejaarsdisco

A groep

Speurtocht

     

B groep:

Gesloten

B groep:

Gesloten

A, B groep:

Knutselen

B groep:

Oudejaarsdisco

B Groep

Schaatsen (schaatsen mee en warme gepaste kleding)

     

C groep:

Gesloten

C groep:

Gesloten

C groep:

Zwemmen koploper (kinderen die zwemdiploma hebben mogen mee, kinderen zonder diploma blijven achter op locatie)

C groep:

Schaatsen van 13:00 tot 17:00

Schaatsen mee en gepaste (warme) kleding.

C Groep:

Gamedag (tablet, switch etc mag uw kind op eigen risico meenemen.) 

.

Ma 1-1

Di. 2-1

Wo. 3-1

Do 4-1

Vrij. 5-1

A groep:

Gesloten

A groep:

Wraps maken

A, B groep:

Limbodansen

A groep:

Uitje in almere

A groep

Spa dag

     

B groep:

Gesloten

B groep:

B1: uitje buiten almere

B2+B3: Fitness bootcamp

A, B groep:

Limbodansen

B groep:

B1: Autorace

B2+B3: uitje buiten almere

B Groep

Spa dag

     

C groep:

Gesloten

C groep:

Voetbal fabriek

C groep:

Olympische winterspelen

C groep:

Fortnite

C Groep:

Spa dag