Nieuwsbrief meivakantie 2024

Beste ouders,

De meivakantie komt eraan, daarom hebben wij weer een planning gemaakt voor de kinderen van de Happy Kids Almere. De activiteiten planning vind u onder aan de nieuwsbrief.

Bijzonderheden meivakantie

 • Bekijk het activiteiten aanbod tijdens de vakantie goed en pas waar nodig de kledingvoorschriften toe.
 • Op dinsdag 30 april gaat de B groep een eigen cape maken. Wij verzoeken u vriendelijk om uw kind deze dag een wit T-shirt mee te geven naar de opvang waar op geverfd mag worden
 • Als u uw kind in de vakantie na half 7 ophaalt buiten uw contract, zal er 1 uur extra op strippenkaart voor worden gerekend.
 • Op woensdag 8 mei heeft de C groep een gamedag. De kinderen mogen dan hun eigen games of spellen meenemen van huis. (geen mobiele telefoon) Wel mag een switch mee. LET OP: De meegenomen spullen zijn op eigen risico. Bij verlies van de Switch of game is Happy kids niet aansprakelijk
 • Bij een uitje streven wij wij om 18:00 uur terug op locatie te zijn. Voordat u uw kind komt ophalen kunt a altijd even bellen naar de groep om te checken of de groep is gearriveerd
 • Kinderen die in de vakantie zonder aankondiging na 9.30 uur worden gebracht, kunnen wij helaas niet aannemen. Dit i.v.m. het kind leidster ratio.
 • Graag de fietsen van kinderen in het fietsenrek bij de Lettertuin parkeren of anders in het fietsenrek bij de Edelhertweg. Niet tegen het hek of de muur.
 • Kinderen van de A & B kunnen in de ochtend  naar de Zonnebloemweg locatie gebracht worden. De C kinderen kunnen naar de Edelhertweg gebracht worden. Meer info zie kopje hieronder “brengen tijdens vakanties”

Ophalen kinderen van de C groep & Gym

Wij vragen u als ouder om bij het ophalen naar de groep te bellen wanneer u zich binnen het hek van het pand bevind. Dit i.v.m de veiligheid. Wij willen graag ongelukken voorkomen tijdens het oversteken.

Kinderen kunnen op dinsdag en donderdag kiezen om mee te doen met de gym activiteit. Wij streven er naar om uiterlijk 17:30 uur vanuit de gymzaal te vetrekken naar de Edelhertweg.

Vergeet niet om uw kind gymschoenen mee te geven of in hun la op de opvang te bewaren. We moeten soms kinderen teleurstellen die graag willen gymmen maar geen gymschoenen hebben.

Studiedagen

In het contract van uw kind staat aangegeven dat u recht heeft op 6 studiedagen.

Volgens de jaarkalender van school hanteren sommige scholen er veel meer, hanteren zij roostervrije schooldagen, margedagen WDV dagen (werkdrukvermindering), etc. Deze dagen zijn niet geldig als studiedag. Ook hanteren wij alleen studiedagen en geen studie middagen. Opgeven van een studiedag voor uw kind kan alleen als dit daadwerkelijk een studiedag is en binnen de 6 studiedagen volgens contract is. De studiedag kunt u ook alleen gebruiken als dit op het contractdag van uw kind valt.

Wij snappen dat het vervelend kan zijn als u op de niet studiedagen toch opvang nodig heeft. Wij bieden dan ook de optie om gebruik te maken van een strippenkaart á €15,00 per uur

Hoe u kunt opgeven voor een studiedag leest u hieronder:

Opgeven studiedagen: Deze studiedagen dient u minimaal 2 weken en maximaal 4 weken door te geven via info@happykidsalmere.nl of via whats app bericht via 06-34405720. Bij het niet tijdig aanmelden voor een studiedag kunnen wij uw kind die dag niet plaatsen.

Vakantiedagen opgeven: Om de kinderen af en toe een leuk uitje te kunnen bieden moeten wij reserveren en voldoende personeel kunnen inplannen voor vervoer etc. Wij vragen u als ouder om dit ook minimaal 2 weken en maximaal 4 weken door te geven via email of whats app bericht. Ook ouders met kinderen die een 52 weken contract hebben. Kinderen waarvan de ouders niet tijdig hebben aangemeld kunnen wij niet meenemen met een uitje en zullen achterblijven op locatie. Wij vinden het heel jammer om een aantal kinderen op deze manier te moeten teleurstellen alleen is het voor ons de enige manier om de uitjes te kunnen blijven hanteren. Als uw kind niet komt tijdens de vakantie zouden wij een afmelding zeer op prijs stellen.

Kinderen van de C groep brengen tijdens de vakanties

Kinderen van de C groep kunnen tijdens de vakanties naar de Edelhertweg gebracht worden. U kunt uw kind brengen vanaf 08:30 uur tot uiterlijk 09:30 uur.

Heeft uw kind een VSO contract dan mag uw kind vanaf 07:00 uur gebracht worden naar de Zonnebloemweg. Voor ontbijt moet uw kind 07:30 uur binnen zijn. De C kinderen met een VSO contract vertrekken om 08:30 uur met de pedagogisch medewerker  naar de Edelhertweg.

Bijzondere sluitingsdagen 2024

 

 • 9 mei 2024 Hemelvaartsdag
 • Vrijdag 10 mei 2024 dag na Hemelvaartdonderda
 • maandag 20 mei 2024 2e Pinksterdag
 • woensdag 25 en donderdag 26 december 2024 Kerst (1e en 2e kerstdag)
 • dinsdag 31 december (Oudjaarsdag, gesloten vanaf 17:00 uur)

Happy Kids Zomerfeest

Wij hebben besloten om dit jaar een zomerfeest te organiseren voor onze kinderen en de ouders

Wij willen het net als in voorgaande jaren groots aanpakken met een DJ, leuke activiteiten voor de kids en ouders. En er is natuurlijk heerlijk eten.

De datum van het eindfeest is op vrijdag 5 juli 2024 van 16:00 tot 19:00 uur! Meer info volgt later.

Om dit groots aan te pakken en te doen slagen hebben wij hulp nodig van jullie (ouders). Wilt u graag helpen, op welke manier dan ook dan waarderen wij dit enorm. Opgeven kan via info@happykidsalmere.nl of via whats app 06-34405720

Planning voorjaarsvakantie 2024

Planning meivakantie 2024

Ma 29-4

Di. 30-4

Wo. 1-5

Do 2-5

Vrij. 3-5

A groep:

Workshop: “Hoe maak ik Papier” & Bird box looproute

A groep:

Uitje buiten Almere (Alleen voor kinderen die zijn opgegeven) Insteek Mozaik & Superhelden Bootcamp

A, B groep:

apenkooi & Strijk kralen

A groep:

Superhelden theatershow & fruitspietjes maken

A groep

boswandeling & Oud Hollandse spelletjes

     

B groep:

Superhelden bootcamp & Eigen masker maken

B groep:

Cape maken & Superhelden race

A, B groep:

apenkooi & Strijk kralen

B groep:

Uitje buiten Almere (Alleen voor kinderen die opgegeven zijn) Multibal toernooi, Happy Garden.

B Groep

vlaggenroof & Speeltuinen route

     

C groep:

Canvas moederdag knutsel & 

C groep:

Kinetic sand maken & Funny fit games

C groep:

Uitje buiten Almere

C groep:

De kluis (spel) & Omnikin Bal

C Groep:

Tjoekbal & Kickboksen & Fabric paint

.

Ma 6-5

Di. 7-5

Wo. 8-5

Do 9-5

Vrij. 10-5

A groep:

Moederdag knutsel & Superhelden verstoppertje.

A groep:

Klimmuur challenge & Moederdag knutselen

A, B groep:

Sandwich maken & Superhelden gymles

gesloten

gesloten

     

B groep:

Trefbal toernooi & moederdag knutselen

B groep:

Fortnite outdoor & Moederdag knutselen

A, B groep:

Sandwich maken & Superhelden gymles

 

 
     

C groep:

Basketbal & Moederdag knutselen afmaken

C groep:

Jachtseizoen & Crime scene (spel)

C groep:

Gamedag (Switch meenemen mag op eigen risico)